VOIA - Fashion mall!VOIA - Fashion mall!
0item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.
Bodydool sexy Obsessive

Bodydool sexy Obsessive

96,00 Lei

(In stoc)

Bodydool sexy Obsessive

96,00 Lei
Produsul cu livrare gratuita
Livrare: 3-4 zile lucratoare Brand: Obsessive; SKU: 171202/123; Material: Poliester;
Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin.

Detalii

Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin. Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin. Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin. Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin. Portjartier ajustabil si chilot tanga atasat marca Excellent Beauty confectionate din dantela si tulle fin cu detalii din satin.
Momentan nu exista o descriere pentru acest brand. Daca crezi ca este absolut necesar te rugam sa ne trimiti un e-mail!
Curieri & Livrare
Coletele vor fi livrate prin intermediul unuia dintre curierii nostri (GLS/ DPD/ Fan Curier/ Cargus/). Pentru comenzi de peste 150 lei, livrarea este gratuita.
Retur
Conform Politicii de retur, produsele comandate pot fi returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea lor, fara obligatia invocarii vreunui motiv in conditiile legii privind produsele exceptate de la dreptul de retur. Ele trebuie sa fie in aceeasi conditie in care se aflau atunci cand le-ai primit, sa nu fie deteriorate in vreun fel, sa aiba toate etichetele si accesoriile si sa fie acompaniate de documentatia aferenta. Detalii...

Cele mai vizualizate

LIVRARE GRATUITA

Livrare gratuita la peste 90 lei.

BANII INAPOI

100% banii inapoi la retur.

ONLINE SUPPORT 24/7

Suport de specialitate.